torsdag 1. januar 2009

Nyttaarsfeiring i Bamako

Mathias, Hølje og meg fikk ha en fin fest og nyttårsmerkering sammen med det nye paret som i høst kom til Bamako etter Oddrun og Kai Even. Oddbjørg (fra Gandal) og Laurent Deriza (fra Sveits). Vi startet med en slag ostefondy med mye deilig tilbehør til mat og diverse leker både før og etter juletregang. Jeg vet ikke hvem det ble til mest glede for, men gøy hadde vi det i alle fall alle sammen.
Etterpå ble det koltbord med kake og godterier av forskjellig slag, så barna var temmelig høye da de voksne ønsket dem i seng. En rolig DVD ble tingen som fikk roet dem ned for de tre barna inntok horisontalen.

Etterpå ble vi voksne sittende å refkektere over fremtida, urettferdigheten i verda, Jesus til alle folkeslag..... Ja, det ble en kveld til ettertanke over de store temaene i livet. Om fortida og fremtida. Ved årsskiftet såg vi opp til presidenten, som Oddbjorg og Laurent ikke bor så langt unna, med flotte raketter og fyverkeri. Natta ble kort. Det var godt å krype under dyna klokka 03.30.

Med dette ønsker vi dere alle et RIKTIG GODT NYTTÅR

Mathias, Anita og Hølje

1 kommentar:

Kai-Even og Oddrun Malum Bjørdal sa...

Ja, så det ble nyttårsfeiring i bamako i år. Ikke fritt for at vi tenkte på dere og fjorårets feiring da vi feiret i ro og fred med mine foreldre. Vi har jo faktisk hatt ganske så mange nyttårsfeiringer sammen. kanskje det kan bli en nyttårsfeiring sammen i Norge en gang??

oddrun